× ICTU - مرکز رشد دانشگاه آزاد قزوین

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

خانه رویدادها مراحل جذب فایل های مورد نیاز درباره ما ارتباط با ما

ictu [at] qiau.ac.ir

قزوین - خیابان دانشگاه - بلوار نخبگان-ضلع شمالی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین - مرکز رشد واحدهای فن آور

درباره مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مرکز رشد سازمانی است که جریان دانش و فن آوری را در میان دانشگاه ها، موسسات تحقیق و توسعه، شرکتهای خصوصی و مخترعین و مبتکرین به حرکت انداخته و ارتباط آنها را با بازار مدیریت میکند.

این مرکز، رشد شرکتهای متکی بر نوآوری را با فرآیندهای حمایتی تسهیل می کند.

بر اساس مصوبه وزارت علوم تحقیقات و فن آوری در سال 1390 مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با در اختیار داشتن زیربنای 13100 مترمربع و 2500 متر مربع فضای قابل ارائه به واحدهای فن آور فعالیت اجرایی خود را با هدف افزایش ثروت در جامعه از طریق ارتقاء فرهنگ نوآوری و کارآفرینی مبتنی بر علم و فن آوری آغاز نمود.

دکتر مرتضی موسی‌خانی

رئیس سرای نوآوری

استاد و رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و بنیان‌گذار و رئیس کمیته ملی ربوکاپ ایران و دوازده دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران.

دکتر حامد رحمانی

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد قزوین